sommar!

hej :D föööörlåt för att jag inte bloggat ! men jag har haft så jävla roligt denna veckan, jag har varit i bovall med isak. ni fattar inte hur kul de har varit ! denna veckan var höjdpunten på mitt sommarlov! de finns nog ingen bättre kille än isak. de kommer en massa bilder sen ! jag har tagit otroligt många ! de går inte att beskriva denna veckan. de har hänt så mycke, vi har varit ute med hans båtar och vi har badat & massa saker. hahah kan berätta en sak, att när vi hade varit och köpt glass, så skulle vi åka tillbaka till sjöboden, med båten. så la vi nycklarna på bryggan, och så åkte vi iväg... ngr meter efter kom vi på att vi glömmde nycklarna, så vi fick åka tbx. som tur var låg dom där, och när vi skulle stanna båten, kråckar vi in i bryggan så min syrras glass välter i båten. sen åkte vi till sjöboden. så tappar isak nycklarna igen.... i vattnet.... haha gud. as kuul :D. sen har isak vart med här i säffle ooxåå, de har varit jätte kuuul :D! men nu har han åkt hem :( de blev tyst här med en gång.
men tack för denna veckan isak :) !

oj juuuuste !!!! tävlingen gud förlåt. men eftersom jag inte kunnat avgöra vem som vunnit. får alla ni en länk som var med och tävlade !

http://lillago.blogg.se/
http://loooovisa.blogg.se/
http://ffebruariibarnet.blogg.se/
http://myhairofc.blogg.se/
http://providecolor.blogg.se/
http://filippaelicia.devote.se/
http://ssofiathornqvist.blogg.se/

vad jag gjort dom 2 senaste veckorna !


Söta kusinen


jag i gräset... ? hahha


hos våra kompisars stuga.


så himla vackert.


smögen bryggan.


godaste som finns! mjukglass med lakris strössel :P


Älsklingen emma !


massa saker ? ... :)


tyckte bara den va cool :).


fiskade krabbor med iiisaaak !


isak, guud va söt :)



hahha :) fråga inte om bilden.


haha :)


påväg till ICA :)


så otroligt fint !


kollade på
Farsan


de är en seriös bild :)!


härligt !


haha !! :)


Isaks en båt :) !


något på G ?


:( .... men lika glad ändå :D !


isak var helt galen när han körde... :P


love bovall !



haha, som sagt :)...


otroligt söt !


den meed :D


på nordens ark :D !


ett stort fågel hus.


isak va ganska törstig :)


de var leoparder däär,


riktigt söt va den ! :P


igga mig, påväg till säffle.



oseriös.






hej nu har isak vaknat så nu är de lite ...

hej nu har isak vaknat så nu är de lite roligare:) jag vaknade kl 8.30 ... Igår va de as kul haha i love bovallstrand! De kommer bilder när jag kommer hem! Bloggar mera senare puss


Bovall

hej :D åååhh jag e så himla glad ! pratade med isak för ett tagsen och vi bestämmde att imorgon åker jag till Bovall och får träffa isak !!!!! har saknat han as mke ! så himla glaaad för att ja ska få träffa honom :).
vi kommer ha de bääääst :D!
bara de ja ville säja

hejdå :D

coolt

hej :D hittat någr väldigt gulliga hus ! detta är alltså ett hus som barnen leker i på dagarna.
tkr dom va så himla gulliga !

Nice House


dom verkar ha kul :P..


gulligt!


så söt !


School


Super Market


Riktigt sött !







Tilde like :)












Vad tkr ni om husen ? :)








cool bild

hej :D hittade en väldigt cool bild ! haha vet inte riktigt vad ni tkr..men ah, 



Vad tycker ni ?


trött

hej :D jag är väligt trött.. för att jag vaknade av att min pappas mobil ringde, jaja. idag ska jag vell inte göra någonting :D! för de finns inget att göra häär, de är ju underbart :)....haha. oj... de va många som deltog i tävlingen... efter som att de var så många så tar jag inte den översta varje gång, så nu lottar jag.
vinnaren än filippa! http://filippaelicia.devote.se/  ( rätta svaret zac efron! ) kolla in hennes blogg ! den e as bra :) ! idag äre ju en ny tävling :) ! här kommer bilden !





Lycka till!

isak

jag länkar isak♥

ba för att han är bäst & för att han länka mig !








tävling

hej :D har kommit på att jag ska ha en tävling varje dag ! så att en person kommer bli länkad varje dag !
jag kommer att ladda upp en bild på en person, så ska ni komma på vem det är. den första som komenterar blir vinnaren, om den har rätt förstås :P.


vem är detta ?

nytt !

hej :D idag kom jag hem från stugan som jag sovit över i.... de va vell kul...... lr jag hade väldigt tråkigt. sen på morognen... asso guud. aja, nu har jag fixat en ny header för ja gilla inte min andra, men ah... de kommer nog nya hela tiden nu... :P hahhaha. jaja :) har inge mer att säja.här spöregnar de... så de finns inget att gö. finns de inte i vanliga fall heller :). jag är väldigt trött faktist :P,
jaja puuss,

snälla rösta !

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!


presenter

heej :D tänkte visa vad jag fått... hhaha amanda tjata :) hahha,
aja, jag önskade mig bara pengar för att jag ville ha en hund.
så jag fick inte så jätte mke "saker" men ah, mycke pengar blev de iaf :)


Stor spegel
PENGAR !
bok.
liten spegel
nessisär .

:)

födelsedag

heeej :D idag fyller jag 13 år så morgonen började med att min mamma & pappa kom in med min moster och hennes lilla barn ellie och sjöng för mig :D! sen fick jag 3 paket, en nessisär,spegel och en baseballjacka :D.
hhahah sen åt jag tårta och satte mig vid datorn. och så ringde sofia och isak och sjöng för meeej :D! gud vad jag saknar er två :(.... sen har jag blivit bombad med sms "grattis" & ah.... nu vet jag inte riktigt vad som händer min farmor och min moster och kusin kommer senare ikväll och då får jag presenter :D ! jag får mer av mamma &pappa ooxå :P.... lr så får jag pengar av dom för jag ska spara till en hund.. ? aja får se va de blir :).

hoppas ni får en bra dag

puusss,

karlstad

hej :D idag var jag i karlstad och shoppa lite hahhaa.... blev bara en sak för ja fyller år imorgon :P.
men ah, jag köpte en bok som heter vampyrens märke.... :) verkar jätte bra!!
efter de åkte vi ut till josses stuga... haha fast honv a inte där... men viktor och lucas va där :). de va skit kul faktist vi skratta typ hela tiden... och viktor e så himla smart så när lucas och han skulle ut med båten.... då tappar han en åra... goosh :O :P men han e alltid lika rolig :D !! sen åkte jag och handla på ICA med min pappa & syrra. då träffa jag adde först, sen hampus :). förlåt adde ! du vet för vad... :(.
men nu ska ja sitta & vila och kolla på tv. för att imorgon äre ju min födelsedag :D så jag mst va pigg imorgon.
men ni får ha en bra kväll de kmr en bild på boken
ppuuss,


man ser typ inget... men ah. Vampyrens Märke

morgonh

hej :D vaknade just :(....de är jätte tidigt men jag kan inte sommna om...åååhhh jag e så jävla glad för jag kommer få träffa min kompis juliaaaa imorgon :D! vi har bara varit ifrån varandra ngn vecka... men jag saknar henne väldigt mke ! hon ska ha ngn alsång :P. ska bli jätte kul :D. idag kommer min moster,hennes man och min kusin ellie ska bli jätte kul att träffa dom :D. dom ska vara här på min födelsedag oxå :). men nu ska jag äta frukost

puuss,

IKEA

Hej :D idag har jag varit på ikea de va vell ganska kuul :P.... hhaha först tänkte jag vad ska jag in här och göra? men de blev ganska kul ändååå :). jag köpte typ inget, de är ju min födelsedag snart.... så ah :). men jag köpte 2 ramar en ska ja ha bilder på mina kompisar, den andra mig & isak så ska ja skriva syster och bror ♥. sen köpte jag påslakan och ah... kuddar tecken och såånt. jag har hittat en jätte gullig hund för 4000 ! jag mst ha den guud va söt den va. ska få pengar på min födelsedag & så ska ja köpa deeen :). de kommer bilder på vad jag köpt.
imorgon kommer min moster och hennes man med min kusin ellie :) så söt är hon ! hon är mindre än ett år. åååh va ja saknat dom :( ♥ här kommer bilder !


Den långa ramen ! de får plats med 7 kort 89:-


Syster & Bror ramen :)♥ 29:-


påslakan 159:-


de var allt :)
puusss, ha en bra kväll ! ♥

juuuulia♥

hej :D idag har jag varit och badat.. .hahaha de va inte så spec kul för de gick inte att bada. de va så otroligt kallt och ingen sol alls... och bla.bla.bla
men nu sitter jag & pratar med juuuulia♥ guud va ja saknar dig :( men hahhha orkar inte skriva mera
puuss,,





haha :)

jag saknar dig :(♥ loveyaa

lite nytt

hej :D ändrat lite med texter lite, hhah ni kanske inte ser ngn skillnad? aja
snart kommer josse tror ja :) vet inte vad vi ska göra... de finns ju inget att göra här..
men ah... hhah vet inte vad jag ska skriva... gör ett inlägg senare,

puss

josse

hej :D bara suttit inne och lite sånt idag, inte gjort så mke... amanda bad mig uppdatera så jag gör de. de e lite dåligt med komentarer :( men .. ah. juste! hahahha jag har varit med min kompis josse nu på kvällen, de va riktigt kul :) hahhahah vi skratta hela tiden... och vi ringde isak & arvid och hahahaha träffa viktor och robin, skit kul :). dom kom och sa hej och sa att jag sjöng bra.... sen sa dom vell inget mer. :P men nu orkar jag inte skriva mera imorgon trorja att de kommer bilder och lite sånt. för jag ska va med josse vi kanske ska uut till hennes stuuuuuuuuuuuuuuuuga :) hääärligt e de däär :)
aja, puuss



ny header, tycks ? :)



iphone

hej :D såg på facebook att min danslärare ger ut en GRATIS iphone ! för att han ska flytta till london och han kan inte betala ett svenskt annbodumang och ett i london.... så han ger ut den :) hhaha har sagt att jag vill ha den :d men vi får se hur de blir med de :d
idag har jag itne gjort ngt spec,,,, typ bara suttit inne :(  inte kul alls.
imorgon har jag heller inget att göra... FY VAD TRÅKIGT.
uurssh, jag vill verkligen hem till gbg nu :(!
jajja, nu ska ja kolla på tv,


puuusss

Iphone

Just nu har ni chansen att vinna en super snygg Iphone 3gs från feber, jag tycker att ni alla borde vara med och tävla !
jag borde vinna för att jag vill verkligen ha en iphone, dom e så snygga och så himla bra ! önska jag vann den !
klicka här för att komma till tävlingen.

lycka till !
puss&kram på er!



josse

hej :D idag har jag varit med josse de har varit skit kul :D haah först kom jag dit och då fick jag skrapa lite lotter som hennes pappa hade köpt :) ingen finst :( men de va kul :) sen satte vi oss vid datorn och började skratta jätte mke , fråga inte varför. hahha, men iaf sen bestämmde vi att vi skulle åka till en resturang och äta och dom bjöd mig, tack så jätte mke ! jag åt kycklingklubbor med ris och sås.... muuums :P jätte gott vare. sen åkte vi hem men på vägen stannade vi på ICA och köpte jordgubbar och grädde och åkte hem och åt de :P så gott ! sen efter de satte vi oss vid datorn , efter de kollade vi på tv :) sen gick vi ut för att kolla vart sigge var för att de börja åska, sigge är deras hund :) ssöööttiiss :) men iaf... så kom vi på att vi skulle baka, men dom hade ingen form så vi gjorde bara smeten ch åt, de var gott en liten stund...hhaha sen blev vi jätte mätta och allt.. hahah :) efter de skulle vi se om de fanns ngn bra bio, men de stog inte i tidningen... .så josses pappa körde oss till biosalongen för at kolla om de gick ngt och eclipse gick :D! så vi åkte hem för att josse skulle byta om och hämta pengar, sen åkte vi till biosalongen då :). vi såg på filmen och den var riktigt bra ! hahah, sen messa isak mig mitt i filmen...:P hhahaha. tur att jag inte hade på mitt ljud!
men sen stjusa dom hem mig så nu har jag suttit vid datan och kollat lite på tv :)
skit rooolig dag iaf :) imorgon kanske jag ska ut till josses stuuuga :) ..

pussss,

puder

hej nyss gjort mig iordning... hahaha jag vaknade väldigt sent idag...
men iaf och jag testade mitt "nya" puder jag köpte för att jag ville se mer glänsigare ut i ansiktet om ni fattar vad jag menar. och gissa? de funkade! hahhaha, ni mst verkligen testa de jag visar en bild sen.
men snart trorja att jag ska gå ut och fota lite grann med min dåiga kamera :D ! kmr bli skit kul !
bloggar mera senare
puuss,


jag har nr 101


                     före                                                             efter


väldigt nöjd med resulatet ! :D

saknad

hej :D de har bara gått 1 dag här i säffle och jag har inte skrattat på hela dagen. jag har bara suttit inne de finns inget att göra här de är spec inte kul när jag inte har ngn att va med heller... och vi ska va hör i mer än 3 veckor tror jag... fattar inte vad jag ska göra :(... jag e vääärsta depprimerad :O ....
men orkar inte skriva mera puss,


jag saknar dig redan isak ! 

hemma

hej :) nu har jag kommit hem från music factory :( så trååååkigt så de finns inte. bääästa lääägret som finns på denna jorden! nu är jag tvungen att vänta i 1 år tills nästa gång. de stör jag mig på riktigt mycke. men denna gången va de så sjukt roligt! de va roligare nu än förra gången, åååhh :( e så suuur. vill bara tbx dit !

men nu är jag i säffle -.- guuuud.
jag trodde jag skulle få komma HEM :O men nej, så blev de inte
jag har haft så sjukt kul på music factory ni mst verkligen diit ! nu finns min låt på youtube oxå, http://www.youtube.com/watch?v=axqPQtbirm8
de är riktigt falskt, blev INTE alls nöööjd. love story blev bättre. fattar inte vrf de blev så sjukt falskt.
men ändåååå, snart ska vi vell äta pizza lr ngt skitsam, jag vet inte vad jag ska göra ikväll .... jag känner mig sjuk så jag ska nog bara kolla på tv och äta gottt ;) men nu orkar jag inte skriva mera, ni får ha de bra

puusss !



hhahaha, söööta :)


sjukt söt !


Noll Disciplin


Frida ♥


vill tillbaka ♥


ni är bääääääst !

tack för den bästa veckan jag någonsin varit med om ♥ :D !

music factory

hej :D förlåt för att jag inte uppdaterat på typ 1 vecka? men assso de har varit så mke häär sen har jag vell inte orkar, men de har varit sjukt kul häääär ! åååhhh,jag vill inte åka hem :(...
men jag har träffat erika från idol,moa från talang,bert karlsson,noll deciplin & ngn som spelar med magnus uggla.hhahha så jag har träffat ganska många häär, jag har spelat inte en skiva de blev sådär trorja, men den kommer hammna på youtube sen så att alla ni ka lyssna ... :) men snart ska vi ha genrep och sjunga och allt.... men jag har jätte ont i min hals så vi får se hur de går.... men hoppas de går bra. hahaha isak och joss sitter och GAP flabba åt "har du borstat tänderna" hahhaha humor kallas de....
men ah, innan va vi inne och kolla på isak när han sov, de va vell inte så kul... men något vare ju :),
mst gå nu, men jag gör inlägg imorgon :)

puuuss

ngn bild?

hej ! Nu sitter jag nere på bryggan i hjo ...

dsc06537 (MMS)

hej ! Nu sitter jag nere på bryggan i hjo och äter en skit god glass:) älskar den emma tipsa mig , nu ska jag snart åka till skara! Längtar:) men orkar inte skriva mera ha de bra, jag har internat där så jag kommer blogga:) aja pussssss


emma

hej :D nu har vi precis tyy städat klar emmas ruum :D vi ska snart tillen affär som heter hem&hobby :)fårla se om jag hitar ngt :)
ikväll ska emma ha kalas :) skiit kul vetttni :D
men nu a vi gå trorja?
jajaj


puusss



emma<3

snabbt

hej :D nu tror ja att vi ska ner och kolla på bilar -.-
fast jag får träffa EMMMAAAAA :D !!!!!
åååhhh guuuud va ja har saknat henne !
men igår va vi ute på stan och bla.bla.bla
hahha emma hon kände en kille som typ hette robin, och han va full :O
trodde han skämta föörst men han va full :P.... venne hur gammal han va... men han va inte vuxen
hahhaha :D aaas kul vare iaf. :) jag hinner inte skriva så JÄTTE mycke för ja mst skyna mig ner nu, och min data har typ inget batteri.... och jag orkar inte ladda den , men imorgon blire music factory & jag tror att de kommer ett inlägg varje dag däääär :D "hoppas" men nu ska ja ner och kolla på bilar -.-
hhahaha BOOOOOOORING .... :S
kommer nog bilder ikväll trorja ?


jajjajaja, PUSSS

ipoooood

heej :D har hittat min äälskade ipod som jag fick för ngr årsedan, jag har inte använt den... vet inte vrf,
har vell inte haft ngr bra låtar på datorn, jag venne..
aja men den tar jag med mig till music factory iaf :D så de blir bra ;)
men nu ska ja snart till isak trorja, fast först ska ja ladda ner låååååtar :D

puusss

RSS 2.0